Guest Comments

Locatie, huis en communicatie was perfect verzorgd. Wij hebben nul klachten. Huiseigenaar bijzonder flexibel omtrent borg. Enorm genoten!!!

Quinten B., Holland (August 2017)



Zeer vriendelijke ontvangst, huis schoon, tussentijds schoonmaak en bedlinnen wissel evenals handdoeken. Zwembad wordt dagelijks schoon gemaakt. Bij eventuele onvolkomenheden is terug te vallen op sleutelhouder. Prachtig uitzicht en comfortabel ingericht. Een punt van aandacht is de ruim een kilometer aanrij route over onverharde weg, waarbij de laatste 200 meter zeer slecht is voor banden en onderzijde auto.

Brandwijk., Holland (July 2017)



More than just writin on your guest book I write directly to you to give our feedback on the wonderful  two days we spent in your delicious Casale. Congratulations for the place, for the finiture and the tasteful interior design. Our new year began in the best way. Francesca was very kind as well. The weather and the sun were compliant too. Thank you and our best wishes. We’d like to spend other days in the summer on the colline dolci.

Nazario F., Italy (December 2016)



Beste families, Wat een zalig vakantiehuis in een schitterende omgeving! We moesten zelf even wennen aan de stilte. De ideale plaats om tot jezelf en tot rust te komen. Hier komen we zeker met onze familie of vrienden terug. Ps: de aanwezige lectuur was een echte meevaller! Onze vakantie was super. De accomodatie zo goed dat we allicht ( totaal tegen onze principes in) binnen een paar jaar nog eens zullen terugkeren. Airco op de slaapkamers is een echte troef. Ook de kinderen vonden het top. Aangezien de eigenaars zelf al zo vaak in Allerona waren zijn er veel nuttige tips in hun map. Toch zou ik Pitigliano een extra sterretje geven want was echt wel de trip waard en een vrij onbekende beauty.

Cassiman Family., Belgium (August 2016)



It’s not what we love in life but who we love in our life that matters. Great time in Italy with the best of friends. Schitterende en afgelegen villa met zekerheid op rust en ontspanning.

Gunther B., Belgium (July 2016)



Wat hebben we genoten van onze vakantie in Allerona met al onze kinderen! Casale colline dolci is een topverblijf! Wij komen zeker terug! Francesca en Pierluigi zijn super vriendelijke mensen!

Vansteenbeeck – Roeyens., Belgium (July 2016)



Wij hebben een fantastische vakantieweek gehad. We hebben enorm genoten van uw huis met alle luxe, de porch, het uitzicht en het mooie en vooral grote zwembad. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ook de ontvangst door Francesca werd door ons zeer gewaardeerd. Wij wensen u veel succes met de verdere verhuur.

Martin D., Holland (May 2016)



Al voor de 5de keer verbleven we in casale colline dolci. Het moet wel goed zijn.. We hebben met onze families weer genoten van het huis, het zwembad, de omgeving, lekker eten en goede wijn & grappa, zowel thuis als buitenshuis (La panatella, la Parolina, la Grotta,)  Dank ook aan Francesca voor de goede zorgen. Tot de volgende keer!

Leemans – De Wolf, Belgium (August 2015)



Beste families, We hebben enorm genoten van ons weekje Italy!! Super huis, zwembad.. en een prachtig uitzicht! Zeker aan te raden Panatella in het dorpje, 2x genoten van hun lekker eten. Een dikke pluim voor Francesca en Pierreluigi! Groetjes en hopelijk tot ziens

Trudo and Myriam., Belgium (July 2015)



Thanks so much for allowing us to enjoy your wonderful home. We enjoyed it all tremendously. We made some wonderful memories and hope to visit again someday. Francesca was there to greet us with wonderful snacks. Everything was outlined accurately and it was a very easy check in. Your home is gorgeous! I cannot think of anything that needs major improvement. Thanks again and I do hope we can visit again someday.

Allison H., USA (July 2015)



Beste Yvan, Gert en familie, We hebben enorm genoten van ons verblijf hier! Het was werkelijk een verrassing. Een prachtig huis, prachtige tuin, prachtig uitzicht, zwembad, omgeving, enz… zeker voor herhaling vatbaar. Ps. Een zeer vriendelijke Francesca

Christine V., Belgium (July 2015)



Uns hat es sehr gut gefallen – es war richtig gut zum “entschleunigen” und das Wetter hat auch mitgespielt. Ich möchte gerne Ihr Haus “im Auge behalten” – vielleicht ergibt sich in den kommenden Jahren noch einmal die Gelegenheit. Besten Dank.

Alexander S., Germany (May 2015)



De locatie! Het zicht naar de 4 windstreken, elk op zich EINDELOOS mooi! Prachtig licht, heerlijke warme wind, geel-groene variatie van natuur en gewas op de colline dolci, het tijdloze Allerona.. Het beste privé zwembad na 14 jaar huizen huren. Harmonieuze kleuren, verfijnde en stijlvolle keuzes bij interieur en exterieur! Met zorg het culturele en recreatieve aanbod gebundeld in mappen en gids Duomo, trip Rome per trein, Capodimonte, trip Orvieto op zaterdagavond, l’Antica Rupe. Wij putten hier rust, essentie, puurheid en schoonheid.

Joris S., Belgium(August 2014)



Beste familie, Wat hebben we genoten van onze vakantie! Een prachtig, stijlvol ingericht droomhuis. Alles aanwezig voor een super vakantie. En inderdaad o.a la panatella is een echte aanrader, we hebben daar verschillende keren fantastisch gegeten, supervriendelijke mensen. We komen zeker terug maar moeten nu jammer genoeg naar het regenachtige België

Ilse V., Belgium(July 2014)



Thank you for the nice facilities in italy for the holiday! We really enjoyed the week.

Katri T., Finland (June 2014)



We hebben een hele leuke week beleefd in Italië en het huis was Super !

Evelyne V., Belgium (April 2014)



Ti scrivo per ringraziarti a nome di tutti noi e ribadirti i complimenti per la casa e l’accoglienza che abbiamo trovato.

Nadia C., Italy (December 2013)



We spent a wonderful week end. You did an incredible work to improve the house. My father really appreciated it. Francesca’s father (bruno) was the mechanic were we used to get our vehicles repaired. Me, my friends and relatives hope to spend again other holidays in your house.

Roberto T., Italy (November 2013)



Casale Colline Dolci is beautiful exactly what we needed. Our kids loved the pool and we enjoyed having a nice place to stay with tremendous views. We felt you did a wonderful job with the remodeling and felt like we were really enjoying the warmth of a home.

Kerry N., USA (August 2013)



Beste familie, Onze oprechte dank voor onze geweldige vakantie! Super uitzicht, prachtig en praktisch huis! Ze zeggen wel “ het leven zoals God in Frankrijk” maar na 7 dagen Umbrië, kunnen we ook zeggen dat hij zeker ook in Italië geweest is!! Het was super, een dikke merci!

Jan M., Belgium (August 2013)



Ontvangst : 5 bedjes Wij zijn heel goed aangekomen en de kinderen zijn al volop in het zwembad aan het plonsen. Om 18 uur komt Francesca nog eventjes langs om kennis te maken met het andere gezin, die ietsjes later zijn aangekomen. Fantastisch mooi huis, prachtig uitzicht… Gewoon SUPER!

Stijn F., Belgium (August 2013)



Voor de derde keer op rij hebben we genoten van een geslaagde vakantie in het mooie huis en de fantastische streek. Veel zon, lekker eten, wijn en grappa… Volgend jaar zijn we er weer om volop te genieten!

Leemans – De Wolf., Belgium  (July 2013)



First I would like to thank you for an amazing week in your house in Umbria. Me and my family traveled with friends last week. Very beautiful house and landscape surrounding it. We also had a cooking class with Simone that we enjoyed a lot.

Susanna D., Sweden (July 2013)



Many thanks once again for providing a wonderful home for us to enjoy our holiday. We are currently in Switzerland where the food and weather are not nearly as lovely (although our views are very nice here as well). You have done a brilliant renovation on your villa and it was so comfortable for our family. The information binder was also most helpful. I will most certainly recommend it to our friends. Francesca is a dear and was so helpful.”

Heidi M., USA (June 2013)



The Curry families have enjoyed a wonderful two weeks in this splendid villa. The pool has been great for all of us given the warm weather we have experienced. Sitting outside over the course of the day has provided an ever changing panoramic view. We wish all of you the very best.

Lisa J., Australia (June 2013)



Enige plek om onvergetelijke en heerlijke dagen door te brengen! Zalig rustig en toch dichtbij Orvieto. Zowel de omgeving als het huis zelf zijn SUPER!!! Alles tot in de details verzorgd! Heel vriendelijke en beschikbare eigenaars!

Christel J., Belgium (May 2013)



Een grote villa met alles erop en eraan in de heuvels van Umbrie. Erg smaakvol ingericht, een groot zwembad, verzorgde tuin. Een absolute aanrader!!

Elisabeth, Belgium (May 2013)



Lieve heren, Jullie hebben hier een waar paradijsje gecreëerd en we hebben genoten van ons verblijf. Jammer dat het maar voor 1 nachtje was, hopelijk een volgende keer langer zodat we ook van het heerlijke zwembad mogen genieten. Fantastische service van de beide dames, Francesca en Simona! Hopelijk tot ziens aan het meer van Bolsena.

Eline, Italy (May 2013)



Geweldig huis in prachtige omgeving. Hier wil je terug blijven komen!!!

Dieuwertje, Holland (May 2013)



I wanted to thank you on behalf of my entire family for letting us stay at your amazing villa. We had the most amazing time! The villa was perfect and we felt completely at home. We are all very picky about where we like to stay while on holiday and I must say that we don’t have any complaints what so ever, everything was beyond our expectations. I really hope I will have the opportunity to stay at your Villa again. Hopefully next time it will be in the summer so we can enjoy the pool. Thank you very much

Keren A., Israel (March 2013)



Local services: 5, Furnishings: 5, Cleanliness: 5, Value for Money: 5

Federico B., Italy (December 2012)



We had a fantastic time at Casale Colline Dolci. The weather was good and the house was perfect for us. You have created a beautiful place there. We felt very privileged to be staying at such a place.

Hardingham Family, USA (August 2011)



We enjoyed really the stay. Francesca did a perfect job. The advice fort the restaurants was more than helpful.

Müller Family, Germany (August 2011)



Gert, Krisje, Yvan, Heidi Proficiat met jullie prachtige huis in deze idyllische omgeving!  La Vita e bella in casale colline dolci

Willy K., Belgium  (July 2011)



Umbrië is een paradijs. Iedereen heeft het over Toscane ( wat ook zeer mooi is ) maar umbrië moet zeker niet onderdoen. Rust is heerlijk hier.

Pascal B., Belgium  (July 2011)



Met onze twee families hadden we een bijzonder geslaagde vakantie in jullie aangename huis. Volgend jaar zijn we er weer!

Leemans – De Wolf., Belgium  (July 2011)



Thank you for having the Crowning family to Casale Colline Dolci. We had a wonderful vacation… A great mix of Tuscan sun, relaxation, food and Italian culture. This was our first trip to Italy but we can’t wait to return. You have a beautiful home. You have done a tremendous job of restoration.

Cronin Family., USA  (June 2011)